Bashkëpunim i shkëlqyer në mbrojtje
Në kunadër të takimit një ditor në kosovës, zv/ministri i mbrojtjes Emil Dimitriev është takur me Agim Çekun, të cilët biseduan për bashkëpunimin e shkëlqyer mes dy vendeve në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë, me theks të veçantë në bashkëpunimin e edukimit ushtarak dhe arsimit.

Në takim, kumtoi MM-ja, u konkludua se bashkëpunimi rajonal, i cili është me rëndësi të posaçme për konfirmimin e së ardhmes euroatlantike të rajonit në tërësi, lehtë mund të vërehet, veçanërisht kur bëhet fjalë për bashkëpunim mes Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë. /albeu.com/

Shtuar më 28/05/2013, ora 18:12

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori