Asociacioni i komunave serbe pas zgjedhjeve në veri
Kosova tashmë ka ligjin e miratuar gjatë këtij mandati legjislativ, mbi bazën e të cilit mund të organizohen komunat me shumicë serbe. Ligji u lejon atyre krijimin e një mekanizmi vendimmarrës ombrellë.

Sipas Koha Ditore, përvecse parahikohet themelimi i organit të përbashkët administrativ, sipas Ligjit për bashkëpunimin ndërkomunal, komunat mund të themelojnë grupe të përbashkëta punuese, institucione të përbashkëta publike, ndërmarrje të përbashkëta publike dhe partneritete të përbashkëta publiko-private. /albeu.com/
Shtuar më 27/02/2013, ora 09:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori