Aplikoni për tu pranuar në konviktet e Prishtinës
Qendra Studentore ka hapur konkursin për pranimin e studentëve në konvikte.

Nga sot, studentet mund të aplikojnë për tu regjistruar në konvikte.

Aplikimi bëhët permes sistemit ONLINE i cili duhet të bëhët permes web faqes zyrtare të QS www.qs.rks-gov.net dhe profilit zyrtar në facebook Qendra e Studenteve – Prishtinë.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 14 shtator.
Shtuar më 06/09/2017, ora 08:35

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori