Anëtari i kryesisë së AAK-së kërkon prishjen e kishës brenda UP-së
Muhamet Kelmendi, anëtari i Kryesisë së AAK-së, i ka kërkuar kreut të Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti që të prishë kishën ortodokse të ndërtuar gjatë luftës në oborrin e kampusit universitar.

"Mbeshtetur ne kete i takon Shpend Ahmetit qe te nxjerre vendim dhe te urdheron organet kompetente per te rrenuar nje objekt te tille kolonizues. Komuna e Prishtines nuk ka cka pretë"., -shkruan Kelmendi.

Postimi në Facebook

Objekti cionist serb ne oborrin e U "HP" ne

Prishtine duhet rrenuar

E ashtuquajtura kisha serbe ne oborrin e Universitetit Hasan Prishtina ne Prishtine kerkohet me vendim te organeve kompetente qe komuna e Prishtines te rrenoje kete objekt kolonizues dhe tipik cionist te ndertuar nga okupatori serbomadh.

Ai eshte objekt i palejueshem:

1. Pse eshte ndertuar mbi bazen gjenicidiane te shtetit serb per te serbizuar Kosoven dardane;

2. Eshte ndertuar ne ne vend qe eshte pasuri e patundshme e Univesitetit Hasan Prishtina dhe

3. Ne vend te tille nuk ka fare qytetare me fe te besimit ortodoks.

Mbeshtetur ne kete i takon Shpend Ahmetit qe te nxjerre vendim dhe te urdheron organet kompetente per te rrenuar nje objekt te tille kolonizues.

Komuna e Prishtines nuk ka cka prete.

Objekti eshte kolonial, cionist dhe si i tille duhet rrenuar.

I takon tere qytetareve te angazhohen per rrenimun e saj.
Shtuar më 23/07/2017, ora 12:42

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori