A janë të vërteta akuzat e Dick Marty-t?!
Një nga problemet më të mprehta të raportitDick Martyt është se akuzat që ngre ai akoma nuk kanë asnjë provë vërtetimi.

Në këtë mënyrë, kur kryeprokurori amerikan Clint Williamson të arrijë në Prishtinë, do ti dërgohet një kërkesë specifike të qartësojë hetimet e raportitDick Martyt.

Raporti i detajuar do të kërkohet me qëllim që të qartësohen të gjitha ata akuza që Dick Marty i ka ngritur kundër UÇK-së, duke prishur imazhin e Kosovës dhe luftës çlirimtare.

Përpos Kosovës, edhe shtetet mbështetëse të SIFT-it dhe mbështetëset e pavarësisë së Kosovës duan që Williamson të tregojë detajet e hetimeve të Martyt. /albeu.com/


Shtuar më 26/06/2014, ora 09:37

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori