86 kandidatët për deputetë të Frymës së Re
Partia Fryma e Re
Fryma e Re ka prezantuar listën e kandidatëve për zgjedhjet parlamentare të vitit 2010. "Ashtu siç iu kemi njoftuar më herët, renditja në listë është bërë sipas parimit që themeluesit e partisë të jenë 12 personat e parë në listë, ndërsa të gjithë kandidatët e tjerë të renditen sipas alfabetit", thuhet në njoftimin e FER-it.

“Kjo listë përmban kandidatë me integritet, kompetencë dhe vizion. Jemi të nderuar që përmes Frymës së Re ta përfaqësojmë vullnetin e qytetarëve të Kosovës për ndryshime dhe një jetë më të mirë”, tha Qëndrim R. Gashi, një nga themeluesit e Partisë Fryma e Re.

LISTA E FER:

1 ILIR DEDA
2 SHPEND AHMETI
3 VALDETE IDRIZI
4 QËNDRIM GASHI
5 LINDA SHALA
6 GENC BASHOTA
7 PUHIE DEMAKU
8 VISAR AZEMI
9 DARDAN SEJDIU
10 JEHONA GJURGJEALA
11 FISNIK ISMAILI
12 ILIR HOXHA
13 ADVIJE GASHI
14 ADNAN MUSTAFA
15 AFRIM MEHMETI
16 AJTENE KRASNIQI
17 ALEJTIN BERISHA
18 ARBEN HAMZAJ
19 ANDUENA ARRNI
20 ARBEN ISUFI
21 ARBER VELIU
22 ARBENITA LUBISHTANI
23 ARBRESH DALIPI
24 ARDIJAN FIRZI
25 ARBËRESHA HAXHIBEQIRI
26 ARMEND BEKAJ
27 ARSIM MUSTAFA
28 ARIJETA AJETI
29 ARTAN EJUPI
30 ARTON MUHAXHERI
31 ARTA RRUSTEMI
32 AVNI ZUKA
33 BESNIK AZEMI
34 BESA BERBERI
35 BETIM PALLASKA
36 BILALL KRASNIQI
37 BESIANA HASAJ
38 BLERIM MUJAJ
39 BLERIM REXHA
40 ERKANDE SHALA
41 BLERIM MATOSHI
42 BUJAR RUSHITI
43 ELEONORA BALA
44 BURIM GORA
45 ERNEST JUSUFI
46 ELVIRA DUSHKU
47 FAHRI XHARRA
48 FANOL SADIKU
49 EVLIANA BEJTA
50 FLAMUR ISTREFI
51 HALIL GJIKOLLI
52 FADILE BEXHETI
53 HEKURAN TIGANI
54 ILIR AVDIU
55 FILLORETA REXHA
56 ILIR HAJDINI
57 ISLAM QERIMI
58 LEONORA HENCI
59 ISRET OSMANI
60 JUSUF VULA
61 LINDA DULA
62 KRESHNIK BERISHA
63 KUJTIM ZEBICA
64 LINDITA PRENIQI
65 MALIQ LUSHAKU
66 MENTOR REXHBEÇAJ
67 MALISA XHEMSHITI
68 MIRSAD VOCA
69 MUSA KALAVESHI
70 MARIA CULJAJ
71 MUSLI BERISHA
72 NAIP BEHRAMI
73 MELITA YMERAGA
74 RAMADAN AHMETI
75 XHEVAT SEFAJ
76 ZORA KURTI
77 SADRI HULAJ
78 SALIH SALIHU
79 VENERA KUSARI
80 SHEFQET GJEVUKAJ
81 SHPEND SHALA
82 VJOLLCA BAHTIRI
83 SHPETIM AZEMI
84 VALON JAKUPAJ
85 ZANA HOXHA
86 VETON QIPA
Shtuar më 15/11/2010, ora 20:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori