​Të rinjtë në Mitrovicë nuk pyesin për COVID-19 dhe mblidhen për t’u argëtuar
Të rinjtë e Mitrovicës duket që nuk e kanë hallin e pandemisë Covid-19. Derisa në gjithë Kosovën, numri i të infektuarve dhe të vdekurve po rritet çdo ditë, ata kanë zgjedhur një lokal për tu bashkuar.

Të rinjtë e këtij qyteti shihen së bashku në një lokal duke u argëtuar me Dj.

Sipas këtij lexuesi, ata dje janë mbledhur te liqeni. Ndërsa, policia është parë aty por nuk ka nderhyre.
Shtuar më 02/08/2020, ora 10:34

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori