14 operacione për 24 orë në Spitalin e Pejës
6 lindje kanë qenë dje më 16 tetor 2019, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 3 lindje kanë normale dhe 3 me prerje cezariane. Sa i përket gjinisë 3 foshnje janë të gjinisë mashkullore e 3 të gjinisë femërore.

251 pacientë janë trajtuar si raste emergjente gjatë 24 orëve të fundit. 27 pacientë janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 269 pacientë që në total kanë kryer 4.091 analiza.

14 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit.
Shtuar më 17/10/2019, ora 09:51

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori