YouTube Kid, një aplikacion për fëmijë
Prindërit si një mënyrë për të qetësuar fëmijët e tyre kur ndodhen në një ambjent publik, i japin atij në dorë një iPad ose telefon. Por pytja që lind në këto raste është, a i vendosim në rrezik fëmijët tanë?

Kohët e fundit YouTube ka publikuar një aplikacion të ri duke patur familjet në mendje. YouTube Kids, është i vlefshëm dh mund të shkarkohet në Britani dhe Irlandë, duke ofruar video familjare për të eksploruar.

Aplikacioni është një version i sigurtë i YouTube që do e bëjë më të lehtë për fëmijët të gjejnë videot që dëshirojnë, dhe të lundrojnë më lehtë në internet. Nëse ata nuk mund të shqiptojnë apo të shtypin ende, një zë i thjeshtë do i nidhmojë të gjejnë videon e dëshiruar, Teletubbies, Mickey Mouse etj. /albeu.com/
Shtuar më 20/11/2015, ora 10:34

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori