Yahoo së shpejti me Y Connect
Yahoo
Yahoo">Yahoo shpejti do të nisë shërbimin të quajtur "Y Connect" me karakteristika shumë të ngjashme me ato të Facebook Connect, menaxhimin e identitetit të lëvizshëm, integrimin e përmbajtjes Yahoo">Yahoo në faqet e internetit të palës së tretë, dhe shkëmbimin e të dhënave në lidhje me çfarë jeni duke bërë me kontaktet e juaj Yahoo">Yahoo.

Ky shërbim do t'ju ndihmojë të ndani informacione me kontaktet tuaja nëpërmjet Yahoo">Yahoo Pulse, Threadsy është lëshuar nga Yahoo">Yahoo për të konkurruar me Google Buzz dhe oferta të tjera sociale.

The Wall Street Journal shpalli lajmin, por nuk dha shumë detaje. Të gjithë ne e dimë se Y Connect do të ndihmojë reklamuesit në aktivitet e tyre.

Artikulli citon një burim sipas së cilit, Y Connect do të "shpallet zyrtarisht" jo më vonë se këtë vjeshtë.
Shtuar më 18/10/2010, ora 14:25
Tage: Yahoo

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori