Yahoo, futet në tregun e telefonave celularë
Albeu.com
Në bashkëpunim me SBS Communications, Yahoo do të bëhet prodhues i një telefoni cellular i gjithi i saj. Idea është shfrytëzimi i telefonanave celularë për të ulur distancën mes llogarive dhe adresa e-mail të klientëve të saj.Shpërndarja e fotove, muzikës dhe dokumentave që gjenden në internet, do të bëhet më e thjeshtë dhe më e shpejtë.
Do të jetë Nokia që do të prodhojë telefonin e ri të Yahoo me një kamer 1.3 megapiksel dhe gjithashtu një lexues Mp3. Mode ii ri do të dalë në fillim në tregun amerikan ( me një çmim 200 ose 300 dollar) dhe do të lejojë një lidhje direkte me llogaritë në internet të Yahoo, me mundësi administrimi të thjeshtë të postës elektronike, rubrikën telefonike dhe shërbime të tjera të portalit online.
Shtuar më 14/11/2005, ora 20:47
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori