Tri pyetje para se të publikoni një status në Facebook
Kur ju shkruani diçka në Facebook, është sikur t’a shfaqni para gjithë botës.

Kufizimet e shikimit, në kuptimin që vetëm miqtë tuaj mund të shohin një postim, nuk ndihmojnë shumë.

Dikush që nuk mund të jetë “mik i vërtetë” i juaji, mund të shoh postën tuaj dhe në një moment do ta keqpërdorë atë.

Ndaj është më mirë që, përpara çdo gërme që hidhni në Facebook, t’i bëni vetes tri pyetje:

– A është e vërtetë?

– A është kjo e duhura?

– A është e nevojshme?

Publikoni statuse në Facebook vetëm nëse keni marrë përgjigje afirmative nga këto pyetje, këshillon NY Times.
Shtuar më 16/10/2018, ora 10:11
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori