Photoshop Elements 9 tashmë me elementë te rinj
Photoshop
Photoshop">Photoshop Elements ka qenë prej kohësh një apklikacion i preferuar per rregullimin e imazheve në Mac, duke siguruar një hap të madh nga mjetet e thjeshta të rregullimit ne iPhoto, por pa kosto të Photoshop">Photoshop.

Por në kohë të fundit, Adobe ka sjellë versionin e Mac në përputhje me versionin e Windows, duke përfshirë edhe versionet e Mac e Premiere Elements dhe aplikacionin e Adobe Organizer për katalogimin e fotove dhe videoklipeve.

Ne e kemi shqyrtuar Premiere Elements 9 veç e veç, sepse kjo është një leshim i madh, kështu që këtu ne jemi duke hedhur një sy Photoshop">Photoshop Elements 9 dhe aplikacionit Organizer. Kjo është shumë më i sofistikuar se Adobe Bridge.

Lista e karakteristika të reja dhe të zgjeruara në Elements 9 nuk është shume e gjatë, por ajo përfshin mjetet për përdoruesit fillestar dhe atyre me shumë përvojë. Karakteristika e re e Guided Edit ju ndihmon të kryeni korrigjimet themelore dhe të aplikoni një varg të efekteve speciale pa kërkuar ndonjë ekspertizë të mëdhe teknike.

Ju mund të krijoni një Lomo të nje aparati kamere, për shembull, ose stimulimin e një reflektimi në xham. Edhe në qoftë se ju tashmë e dini se si t'i bëni këto gjëra me dorë, kjo është një mënyrë e shpejtë të kryerjes së detyrave qe normalisht kërkojnë më shumë kohë dhe përqëndrim.

Gjithashtu Adobe vazhdon për zhvillimin e teknologjive të saj PhotoMerge. Parimi prapa saj është përzierja e suksesshme e imazheve dhe përmbajtja e tyre.

Edhe pse efektet Photoshop">Photoshop Elements 9-së nuk janë gjithmonë të suksesshme, ajo bën nje punë shumë te vështirë duke i lejuar jo-ekspertëve për të luajtur dhe eksperimentuar me te. Ju mund të prodhoni imazhe mbresëlënëse nga fotot tuaja, pa pasur nevojë për të mësuar të gjitha çështjet teknike më parë.
Shtuar më 04/10/2010, ora 15:35
Tage: Photoshop

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori