Ndryshon rezultati në Maqedoni, këtë raund e vështirë të zgjidhet presidenti (FOTO
Perfitimet e E-commerce
Albeu.com
E-Commerce është një nga aktivitetet më të rëndësishme të internetit dhe ka filluar të hedhë hapat e para dhe në Shqipëri. E-commerce apo tregti elektronike ka të bëjë me kryerjen e biznesit në internet me ndihmën e kompjuterave, të cilat ...
... janë të lidhur me njëri-tjetrin duke formuar një rrjet.

E veçanta per e-commerce është blerja dhe shitja e mallrave dhe shërbimeve dhe transferimi i fondeve nëpërmjet komunikimeve dixhitale.

Përfitimet e E-commerce:

* E-commerce lejon njerëzit të kryejnë biznes pa barrierat e kohës ose distancës. Secili mund të lidhet në internet në çdo moment të kohës, qoftë ditën ose natën dhe të blejë ose të shesë diçka e dëshiron në një klikim të vetëm.

* Kostot e shitjes të marrë nga një web site jane më të ulët sesa nëpërmjet mjeteve tradicionale (me pakicë). Gjithashtu, shitja elektronike eliminon gabimet.

* E-commerce është ideal për prodhimet e ngrohta. Konsumatorët për produkte të tilla janë zakonisht pak. Por në treg dmth internet, edhe produktet e ngrohta mund të gjenerojnë vëllime praktike.

* Një përfitim tjetër i rëndësishëm i E-commerce është se ajo është më e lirë ne mënyren e të bërit biznes.

* Nga këndvështrimi i blerësit e-commerce gjithashtu ofron shumë avantazhe konkrete.
1. Reduktimi i kohës ne blerje.
2. Blerësi mund te marre vendimet me te mira
3. Rritja e mundësive për blerjen e produkteve alternative.

* Përfitim strategjik është se ajo ndihmon ne reduktimin e kohës, shpërndarjes, kostos së punës dhe shpenzimeve te kryera në fushat e mëposhtme:
1. Përgatitjen e nje dokumenti
2. Zbulimin e gabimeve dhe korrigjimin
3. Përgatitjen e Mail-it
6. Data e hyrjes
7. Jashtë orarit
8. Shpenzimet e mbikëqyrjes

* Përfitimet operative të tregtisë përfshijnë zvogëlimin e kohës si dhe personelin e nevojshëm për të përfunduar proceset e biznesit, dhe duke reduktuar barrën e burimeve të tjera.
Shtuar më 24/02/2010, ora 21:35
Tage: arkiv
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori