Ja fjalëkalimet që nuk duhet t'i përdorni në internet
Pëlqej
SplashData ka publikuar listën e fjalëkalimeve më të përdorura në internet. Sipas këtij raporti, fjalëkalimi më i përdorur është fjala "password" ndërsa pas saj rradhitet fjalëkalimi famshëm "123456" dhe "12345678". /albeu.com/

Ja lista e fjalëkalimeve më të përdorura:

1. password
2, 123456
3. 12345678
4. abc123
5. qwerty
6. monkey
7. letmein
8. dragon
9. 111111
10. baseball
11. iloveyou
12. trustno1
13. 1234567
14. sunshine
15. master
16. 123123
17. welcome
18. shadow
19. ashley
20. football
21. jesus
22. michael
23. ninja
24. mustang
25. password1
Shtuar më 26/10/2012, ora 10:56
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori