iPhone dhe iPad, 10 aplikacionet më të rëndësishme
iPad nga Apple
Apple ka bërë publike 10 aplikacionet për iPhone dhe iPad të cilat janë shkarkuar më së shumti gjatë viti 2010. Numri i shkarkimeve të aplikacioneve nga dyqani online App Store, përcakton edhe popullaritetin e tyre.

Shikoni listën dhe shkarkoni aplikacionet edhe ju qoftë përmes App Store- ato që janë me pagesë dhe ato që janë falas- apo përmes aplikacionit Installous që e keni të instaluar në iPhone dhe iPad e “zhbllokuar”.


Top 10 aplikacionet me pagesë në App Store (iPhone/iPod touch)

1. Angry Birds
2. Doodle Jump
3. Skee-Ball
4. Bejeweled 2 + Blitz
5. Fruit Ninja
6. Cut the Rope
7. ALL-IN-1 GAMEBOX
8. The Moron Test
9. Plants vs. Zombies
10. Pocket God


Top 10 aplikacionet falas në App Store (iPhone/iPod touch)

1. Facebook
2. Angry Birds Lite
3. Words With Friends Free
4. Skype
5. Tap Tap Revenge 3
6. The Weather Channel
7. Paper Toss
8. Bing
9. ROCK BAND FREE
10. Talking Tom Cat


Top 10 aplikacionet me pagesë (iPad)

1. Pages
2. GoodReader for iPad
3. Numbers
4. Angry Birds HD
5. Keynote
6. Glee Karaoke
7. WolframAlpha
8. Pinball HD
9. Friendly for Facebook
10. Star Walk for iPad


Top 10 aplikacionet falas (iPad)

1. iBooks
2. Pandora Radio
3. Netflix
4. Google Mobile App
5. Solitaire
6. Movies by Flixster
7. IMDb Movies & TV
8. Kindle
9. Google Earth
10. Virtuoso Piano Free 2 HD
Shtuar më 11/12/2010, ora 18:41

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori