HP drejt largimit nga biznesi i kompjuterave
Hewlett-Packard, prodhuesi më i madh botëror i kompjuterave personalë, po plnifikon daljen nga divizioni i PC-ve për t’u konvertuar në “cloud computing”.

HP ka vendosur blerjen për më shumë se 10 miliardë dollarë të Autonomy Corp, shoqëria e dytë britanike e programeve me klient si Coca-Cola dhe Nestle.

Shoqëria do të donte të pakësonte varësinë e saj nga PC që kanë marzhe të ulëta fitimi.
Shtuar më 21/08/2011, ora 13:54

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori