Google+ ka mbi 25 milionë përdorues
Sipas comScore, rrjeti më i ri social Google+ tani ka mbi 25 milionë përdorues që e bën këtë shërbim më të shpejtin që ka arritur një shifër të tillë. Më saktë 25 milionë përdorues ishin të regjistruar më 24 korrik. Nëse rrjeti social rritet me një milionë përdorues në ditë, siç thotë comScore tani Google+ ka mbi 36 milionë përdorues. Interesant është fakti se Google+ akoma ndodhet në fazën e testimit, dhe është rrjet i mbyllur.
Shtuar më 04/08/2011, ora 16:42

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori