Facebook ne renie
Albeu.com
Çdo ngritje ka edhe uljen. Kështu sipas raporteve të ardhura nga SHBA-të, Facebook ka filluar të humb terren në internet dhe numri i vizitorëve ka filluar të ulet.
Siç dihet, nga rreth 500 milion antarë, rreth gjysma e këtyre janë nga SHBA-të. Sipas statistikave të Insidefacebook.com, gjatë muajit të kaluar facebook-un e vizituan vetëm 320 milion antarë, që do të thotë se në krahasim me muajin paraardhës ka patur një ulje në përdorim të 7.8 milion antarëve të tjerë.

Sipas ekspertëve, arsyet e rënies janë shumta por kryesore janë mosrespektimi i privacisë së antarëve si dhe mosrespekti ndaj feve (sidomos asaj islame) duke lejuar shumë grupe ekstremiste të tallen dhe ofendojnë fetë tjera.
Shtuar më 09/07/2010, ora 15:06
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori