Facebook largon faqe te caktuara
Albeu.com
Qeveria britanike ka njoftuar se Facebook ka qenë i shtyrë të largoj profilet e 30 personave të cilët gjenden në burg me kërkesë të tyre. Kjo ka ndodhur pas një varg incidentesh me ç’rast të burgosurit kanë përdorë këtë rrjet shoqërimi online ...... për organizim të veprave kriminale apo mashtrim të tjerëve.

Ky njoftim ka bërë që një numër i caktuar i shfrytëzuesve të internetit të brengosen për faktin se shteti po përzihet edhe në zbavitjen online, por edhe për një numër të madh të atyre të cilët janë bërë viktima të mashtrimeve të tilla online të reklamimit dhe ata theksojnë se shteti është dashur të involvohet edhe më tepër në këto raste.

Po ashtu është themeluar edhe grupi i personave të cilët kanë qenë viktimë e atyre të cilët theksojnë se kriminelëve duhet t’u ndalohet edhe liria e internetit.
Shtuar më 16/02/2010, ora 02:56
Tage: arkiv
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori