BendDesk, tavolinë e lakuar virtuale e punës (VIDEO)
BendDesk
Një grup shkenctarësh në universitetin gjerman "Rheinisch-Westfalischen Technishen Hochschule (RWTH) Aachen", paraqitën tavolinën e lakuar vitruale të punës, paisje e cila në tërësi është e ndjeshme në prekje.

Koncepti i BendDesk është i zhvilluar brenda Media Computing Group në këtë universitet dhe është i përbërë nga ekrani i ndjeshëm në prekje i cili është i lakuar për të krijuar një sipërfaqe vertikale dhe horizontale. E tërë sipërfaqja mund të përdoret për shfaqjen e çfarëdo përmbajtje dixhitale, duke përfshirë dokumentet, fotografitë dhe videon, të cilat thjeshtë mund të lëvizen nga sipërfaqja horizontale në atë vertikale dhe e kundërta.

Ekrani është i lakuar 90 shkallë, ka tri kamera dhe drita IR. Kjo paisje nuk është ende në shitje, por ka shumë njerëz të interesuar rreth saj dhe rreth teknologjisë së krijimit të saj. (albeu.com)

Shikoni videon:


<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5VNTPwVvLzE?fs=1&hl=en_US">param><param name="allowFullScreen" value="true">param><param name="allowscriptaccess" value="always">param>
Shtuar më 29/11/2010, ora 11:50

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori