Ato që nuk i dini për Apple: Perfeksionimi i klikimit
Një prej sekreteve që kontribuan në suksesin e produkteve të mollës, ishte vëmendja edhe për detajet më të vogla.

Në këtë pikë Jobs kishte një obsesion të vërtetë, që e bënte ti mbushte me kërkesa të vazhdueshme për përmirësime bashkëpunëtorët e tij.

Një shembull?

“Pak përpara nxjerrjes së iPodit në treg”, shkruhet në librin “Në Kokën e Steve Jobsit” të Leander Kahney, “ishte kundër sepse spina e kufjeve nuk prodhonte një klikimkënaqshëm, kur futeshin apo nxirreshin kufjet.

Prandaj urdhëroi n jë inxhinier që të fuste në të gjithë iPodët që do u shpërndaheshin gazetarëve dhe vip-ave me rastin e prezantimit të produktit, një spinë të re që prodhonte një zhurmë të pranueshme”.
Shtuar më 29/12/2017, ora 12:21

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori