Blancco Technology Group/ Apple po shfaq probleme të njëpasnjëshme

Një studim i kryer nga Blancco Technology Group ka rezultuar që paisjet Apple po shfaqin probleme të njëpasnjëshme. Blancco thotë se numri i pajisjeve që kishin probleme në funksionimin normal të t

 
Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

 
A mendoni se Shqipëria do të kalojë fazën e grupeve në EURO 2016?
65.63 %
28.89 %
5.47 %
Total 9064 Vota!