Gjermania ndërton trenin e parë me hidrogjen

Kompania e transportit Alstom në Gjermani, prezantoi trenin e parë në botë që përdor si burim furnizimi hidrogjenin. Treni do të fillojë të funksionojë normalisht për pasagjerët duke filluar nga f

 
Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

 
A mendoni se Shqipëria do të kalojë fazën e grupeve në EURO 2016?
65.63 %
28.89 %
5.47 %
Total 9064 Vota!