999 rezultate për

zyrtarĂ

Spahiu: Pas 23 qershorit do konfiskohet çdo pasuri e zyrtarave të korruptuar Qeverisja kuq e zi që do të lindë pas 23 qershorit do të konfiskojë çdo pasuri të ministrave, deputeteve dhe zyrtarëve t