999 rezultate për

zvogelojne

Deputetët zvogëlojnë rrogat e tyre Parlamenti polak votoi dje një reduktim prej 20% të pagave të deputetëve për të ndaluar avancimin e skandalit të shkaktu
Ushqimet që zvogëlojnë dëshirën për ëmbëlsira Ëmbëlsirat janë diçka për të cilën, të gjithë ne lakmojmë dhe duket se na tërheqin si manget për shkak të përbërësve që
Shetitjet zvogëlojnë vdekjen e hershme Shetitjet e rregullta për njerëzit e m oshës së mesme, janë tejet pozitive dhe të efektshme për shëndetin e tyre. Sip
SHBA, Obama firmos shkurtimet Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, ka nënshkruar hyrjen në fuqi të shkurtimit të shpenzimeve, të cilat, s
Ushtrimet e rregullta zvogëlojnë mundësinë e prekjes nga diabeti Rreth 30 minuta ushtrime të rregullta për 5 ditë në javë e zvogëlojnë me 34% mundësinë e prekjes nga diabeti. Ky është r
15 minuta ushtrime në ditë të zgjasin jetën 15 minuta të aktivitetit fizik në ditë zvogëlojnë rrezikun e vdekjes për 14 përqin dhe shtohet jetëgjatësia për 3 vite k
Rrezet e diellit zvogëlojnë rrezikun e kancerit të gjirit Sipas një studimi të ri, të kaloni një mesatare prej 3 orësh në ditë të ekspozuar ndaj diellit mund të zvogëlojë rreziku