999 rezultate për

zvogelojme

Kufijtë nuk i ndryshojmë, por mund t'i zvogëlojmë Kufinjtë midis Shqipërisë dhe Kosovës nuk mund të ndryshojnë , por ato mund të zvogëlohen. T'i shndërrojnë kufijtë shtet
Kundër një “selfie”, Festivali i Kanës i ndalon Të gjithë aktorët të cilët janë të fiksuar pas realizimit të një selfie ose shumë të tilla, tashmë duhet ti japin lamtum
Vuçiçi: Serbia më 2016 do ketë rritjen më të madhe ekonomike në Evropë Kryeministri i Serbisë Aleksandër Vuçiç ka theksuar se vendi i tij gjatë vitit tjetër do të ketë një rritje për 1.5 %, n