999 rezultate për

zotimin

Viti 1999: Rugova pyetet pse nuk e vizitoi familjen Jashari dhe zotimin që nuk e përmbushi (VIDEO) Ish-Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova ishte për herë të parë mysafir në RTK pak muaj pasi Televizioni i Kosovës, kish
Qeveria nuk do të kursejë forcën kundër “Vetëvendosjes” Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar se nuk do të kursejë forcën që ka në dispozicion kundër aktivistëve të lëvizjes “Vet