999 rezultate për

zjarrfiksave

Tmerrohet 12 vjeçari në Kumanovë, ndërhyjnë zjarrfikësit Ekipi i zjarrfiksave nga Kumanova, i udhëhequr nga komandanti Vidan Trajkovski sot shpëtuan një fëmijë 12 vjeçarë e cila
Vatrat e zjarrit në Strimnicë vënë në rrezik jetën e banorëve Një zjarr i madh ka shpërthyer sot pas mesdite në malin që lidh tre fshtatra, Zhelinë, Strimnicë dhe Leshnicë. Nuk di