999 rezultate për

zinxhirĂ

Policia i vendos gjobë qytetarit për zinxhirat edhe pse s’kishte as dëborë e as shi (VIDEO) Një konflikt ka lindur midis një qytetari dhe një polici për shkak të një gjobe të vendosur. Ka qenë vetë qytetari që