999 rezultate për

zhvilloj

Platini nuk pendohet për Botërorin: Doja të zhvilloja futbollin Botërori i vitit 2022 do të zhvillohet në Katar dhe ndryshe nga sa jemi mësuar ta shohim në verë, ky Botëror do të zhvil