999 rezultate për

zerqan

E cilësuan grabitje dhe nuk lejuan hapjen e kanalit të ujësjellësit në Bulqizë, shoqërohen 17 persona Policia e Bulqizës ka shoqëron 17 banore të fshatit Zerqan në komisariat pasi pak ditë më parë banorët nuk lejuan hapjen
Protesta kundër HEC-it në Zerqan Kompania koncesionare së bashku me kreun e komunës Zerqan të Bulqizës kanë zhvilluar sot një takim me banorët e kësaj ko