999 rezultate për

yamaguchi-gumi

Policia arreston 1.000 gangsterë nga 2 banda të fuqishme rivale Taro Kono, kryetari i Komisionit Kombëtar të Sigurisë ka deklaruar se Situata është jashtëzakonisht serioze dhe se detyr
Mafia japoneze me gazetë Yamaguchi-gumi, fraksioni më i madh i mafias japoneze i cili në gjuhën lokale njihet me termin Jakuza ka gazetën e vet k