999 rezultate për

vuthaj

Agnesa Vuthaj: S'lidhem me politikan Agnesa Vuthaj bën pjesë në ato personazhe që sado të dalin nëpër gazeta a revista, nuk bëhen kurrë të mërzitshme. Ajo në
Agnesa Vuthaj: Jam beqare e lumtur E zënë dhe e përfolur shumë nga mediat shqiptare, pasi që vitin e kaluar mori pjesë në “Dancing With the Stars”, Agnesa