999 rezultate për

vjosĂn

"Ulesha tek shkallët dhe prisja duke qarë", historia e dhimbshme e 17-vjeçares Nuk ka qenë e lehtë për 17-vjeçaren Vjosana që të rritej pa të ëmën, ndërsa tregon se më së shumti është rritur nga gjys