999 rezultate për

vitrinat

Ndërpritet pas 14 vitesh telenovela "100 Vitrinat" Një ndër telenovelat më të suksesshme, pas 14 vitesh është ndërprerë pa paralajmërim. I referohemi "100 Vitrinat", ku pa
Nëse mendoni se "100 Vitrinat" përfundoi, gaboheni Seriali televiziv italian "100 Vitrinat", i prodhuar nga Mediaset dhe i transmetuar edhe në Top Channel, do të ketë së s