999 rezultate për

vijĂn

Arrestohen 2 personat që vodhën majmunin nga Kopshti zoologjik Dy persona nga Kavadari S.N. (31) dhe I.P.A. (26)kanë vjedhur pasditen e djeshme një majmun të llojit pavijan nga Kopsht