999 rezultate për

vertikalisht

Njihuni me makinën elektrike me 3 rrota, është kaq e bukur dhe parkohet vertikalisht (FOTO LAJM) Një makinë e re elektrike e quajtur “Nobe 100”, me tre rrota dhe mund të parkohet vertikalisht në mure pritet të dalë në
Ashensorët e së ardhmes do të lëvizin falë forcës magnetike Kohët e fundit po punohet për të revolucionarizuar sistemin e ashensorëve. Teknologjia e menduar për këtë lloj ndrysh