1.6 ton kokainë, kapet në Shkodër me çanta me para bosi i grupit
999 rezultate për

verĂs

Egjiptianët mahniteshin pas saj, shkenca vërteton magjinë e aloe veras Aloe vera, bima që ngjan me kaktus dhe përmban një xhel shërues transparent, është dëshmi se mrekullitë ekzistojnë: bima