999 rezultate për

vendburimeve

Braçe: Batërdi me dhënien vendburimeve të naftës privatit Deputeti i Partisë Socialiste Erjon Braçe e ka quajtur batërdi transferimin e vendburimeve të naftës dhe gazit në admini