999 rezultate për

velierat

Velierat dhe jahtet që "parkuan" këtë vit në brigjet e Sarandës (FOTO-LAJM) Gjatë kësaj vere në qytetin e Sarandës është rritur numri velierave dhe jahtet me turistë të huaj të cilët kanë preferu