999 rezultate për

vegel

Rita "vegël" fame për Rob Kardashian? Rob Kardashian mund të jetë anëtari me më së paku famë nga reality show familjar ''Keeping Up with the Kardashians'', pr
Irani do ndërtojë Google e tij Irani ka bërë të ditur se Google shërben si një vegël spiunimi. Ky reagim vjen nga drejtuesi i forcës policore të Iranit
Spahiu: AK është një lëvizje popullore dhe vegël e askujt Alenca Kuqezi nuk do të kthehet në një parti politike, por edhe nësë do të ishte një parti politike nuk do të bashkëpuno
Poni: Bashkia e Tiranes, vegel qorre e interesave korruptive Këshilltari demokrat në këshillin bashkiak të Tiranës, Ferdinand Poni ka reaguar menjëher&