999 rezultate për

vaginal

Si t'i trajtoni në kushte shtëpie infeksionet vaginale mykotike Infeksionet vaginale mykotike ndryshe njihen edhe si vaginiti vulvular dhe shkaktohen nga Candida albicans që është vler
Mitet rreth infeksioneve mykotike që gjinekologët s'duan të besoni më Shkak i infeksioneve mykotike bëhen kërpudhat prezente në trupin tonë. Kur niveli i tyre rritet, për shkak të estrogjeni
Shenjat paralajmëruese të kancerit të qafës së mitrës që nuk duhet t’i injoroni Kanceri i qafës së mitrës vjen si pasojë e rritjes anormale të qeliza, të cilat kanë aftësinë të pushtojnë apo të përhap
Testi i urinës i bërë në shtëpi do të zëvendësojë Pap Testin Studimet e fundit kanë treguar se së shpejti një test urine, që mund të bëhet në shtëpi, do të zëvendësojë Pap Testin, t
Nëse vini re këto shenja, urgjentisht te mjeku Vaginitisi është një term mjekësor që përdoret për të përshkruar sëmundje të ndryshme të cilat mund të shkaktojnë infekt
Ju dhemb vagina, ja disa nga arsyet pse ndodh kjo Ekzistojnë probleme të ndryshme në zonën intime por disa prej tyre janë mëse serioze. Dhe gjatë diagnostifikimit të t
Shëndeti i femrës/ Sekrecionet vaginale, ja rastet kur nuk janë normale Sekrecionet vaginale janë krejtësisht normale për gratë. Të gjitha gratë në moshën riprodhuese, që janë edhe në gjendje
Veprimi që rrezikon krijimin e kancerit ovarian Edhe pse vagina kryen procesin e pastrimit natyror në vetvete, 25% e grave pavarësisht paralajmërimeve të gjinekologët p
Pasojat e operacionit me prerje cezariane në jetën tuaj seksuale Një lajm jo fort i mirë për nënat që kanë kaluar nëpër këtë procedurë… Pyetni ndonjë nënë të re pas lindjes se si e k
Infeksionet vaginale mykotike, simptomat dhe si ti parandaloni Infeksionet vaginale janë ndër infeksionet më të përhapura që femrat përjetojnë gjatë jetës së tyre. Është vlerësuar