999 rezultate për

tumerik

Formula magjike si të shpëtoni nga qimet në fytyrë Rritja e qimeve në faqen e vajzave dhe grave vjen për shkak të niveleve më të larta të testosteronit tek ato. Zgjidh
1 filxhan nga ky çaj, zëvendëson 1 orë palestër Bima e tumerikut, sipas studimit të fundit të botuar në gazetën amerikane të Kardiologjisë, ul rrezikun e krizave në zem