999 rezultate për

theksohen

Mbahet konferenca e sigurisë në Ohër Ekspertë policor të sigurisë nga shtetet e rajonit dhe përfaqësues të bashkësisë akamdemike, kanë marrë pjesë në konfere
Në raportin e DASH theksohen vërejtje për Maqedoninë Në raportin më të ri të Departamentit Amerikan të Shtetit, janë numëruar një numër i madh vërejtjesh për Qeverinë e Maqe
Mitrovicë, theksohen ndarjet Një raport i publikuar nga Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (UNDP) në Kosovë flet për mungesën e komunikimit
BE-Maqedonisë: S'ka datë për negociata Raporti i Komisionit Evropian, i kërkuar nga Këshilli Evropian, për vlerësim të ecurisë demokratike të Maqedonisë, që do
Fuere: Në pritje të raportit të KE-së Ambasadori i BE-së në Shkup, Ervan Fuere deklaroi se në raportin vijues për rezultatet e arritura të Maqedonisë nga Komi