999 rezultate për

telaku

Pediatri,vapa dhe temperaturat e larta shkaktojnë diarre dhe të vjella tek fëmijët Temperaturat e larta këto ditë të verës kanë shkaktuar probleme shëndetësore edhe tek fëmijët. Drejtoresha e klinikës