999 rezultate për

tatimpaguesit

Godina 6 katëshe e Tatimeve të Tiranës, jashtë funksionit prej tërmetit Mes objekteve që kanë pësuar dëmtime pas tërmetit të 26 nëntorit, është dhe godina ku operon Drejtoria Rajonale Tatimore
Ligji i ri hyn në fuqi: Detyrim të gjitha bizneseve, 90 ditë kohë për hapur llogari bankare Ka hyrë në fuqi ligji që detyron të gjitha bizneset, edhe ato të vogla, që të hapin llogari bankare, që është pjesë e nj
Hyn në fuqi ligji për bizneset: 90 ditë kohë për hapur llogari bankare Ka hyrë në fuqi ligji që detyron të gjitha bizneset, edhe ato të vogla, që të hapin llogari bankare, që është pjesë e nj
Ndryshon llogaritja për rimbursimin e kuponave Administrata Tatimore e Kosovës përmes sistemit elektronik EDI është duke punuar që të nxjerr modulin e ri të rimbursimi
Taksimi elektronik, MF marrëveshje me austriakët Në ambientet e Ministrise së Financave u firmos sot marrëveshja e Kredisë së Eksportit për financimin e Projektit të Ta
Projekti “Shqipëria mobile”, i prekshëm brenda vitit Kryeministri Berisha mori pjesë sot në inaugurimin e shërbimeve te pagesës së taksave on-line, ‘mTax’ dhe ‘e-Pagesa’, në