999 rezultate për

tatimpagues

Tatimet fillojnë aksionin kundër pronarëve që kanë dhënë ambiente me qira Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka përfunduar analizën e pagesës së detyrimeve tatimore për Tatimin mbi Qiranë nga t
Vetting edhe për bizneset, si do të verifikohet paratë e tatimpaguesve Kontrolli i faturave, tatimet do ndërtojnë sistemi të ri për të ulur evazionin dhe gjurmuar pasuritë e tatimpaguesve, ha
Bllokohen 7 hotele luksoze në zonët turistike, ja kush janë pronarët Hetimi Tatimor po vijon me kontrollet dhe verifikimin e subjekteve, që ushtrojnë veprimtari ekonomike në sektorin e turi
Tatimet publikojnë listën e “zezë” të bizneseve që nuk lëshojnë kupon tatimor Administrata tatimore ka nisur publikimin e një liste me emrat e bizneseve që nuk lëshojnë kuponin tatimor. Lista pë
Ndryshon llogaritja për rimbursimin e kuponave Administrata Tatimore e Kosovës përmes sistemit elektronik EDI është duke punuar që të nxjerr modulin e ri të rimbursimi
Tatimet: Dorëzoni deklaratën e pagesës së tatim fitimit për 2017-ën Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, u ka bërë thirrje tatimpaguesve që të dorëzojnë në kohë deklaratën e pagesës së tat
Putin ndërton pallat luksoz me paratë e tatimpaguesve (FOTO-LAJM) Paratë duhet të shkonin për të modernizuar spitalet por presidenti rus Vladimir Putin,me ato para ka ndërtuar një pallat
Biznesi kërkon shkrirjen e Drejtorisë së Apelimit tek tatimet Biznesi kërkon shkrirjen e Drejtorisë së Apelimit tek tatimet, pasi gjykon se kjo strukturë nuk zgjidh çështjet e adresu
ATK në 2014-ën synon të grumbullojë 367 mln euro Administrata Tatimore e Kosovës gjatë vitit 2014 pritet të grumbullojë 367 milionë euro për buxhetin e Kosovës, apo 22 p
Ankesa e biznesit, shkarkohet dy kryetatimorët Kreu i tatimeve, Gazmir Spahia, ka firmosur shkarkimin e menjëhershëm nga puna të drejtorit të Shërbimit ndaj Tatimpague
Taksimi elektronik, MF marrëveshje me austriakët Në ambientet e Ministrise së Financave u firmos sot marrëveshja e Kredisë së Eksportit për financimin e Projektit të Ta
Projekti “Shqipëria mobile”, i prekshëm brenda vitit Kryeministri Berisha mori pjesë sot në inaugurimin e shërbimeve te pagesës së taksave on-line, ‘mTax’ dhe ‘e-Pagesa’, në
Shkarkohet drejtori i tatimpagueseve të mëdhenj Pushohet nga puna drejtori i tatimpaguesve të mëdhenj në Tiranë, Jovan Cano, për shkak se nuk realizoi planin. Në vend t
Kosova do të mbledh tatimin edhe në veri Administrata Tatimore e Kosovës ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për mbledhjen e tatimeve edhe në komunat verio