999 rezultate për

tĂrĂsi

Integrimi i romëve, kusht për anëtarasimin në BE Integrimi Romëve 2020 ishte sot në Vjenën në qendër të takimit rajonal që synonte raportimin për politikat e integrimit
Njihuni me “kushëririn” më të çuditshëm të njeriut Aq i vogël sa të qëndrojë në pëllëmbën e dorës, sy gjigant dy herë më të mëdhenj se sa truri dhe një kokë në gjendje të