999 rezultate për

svarovski

Grabitet një banesë në Shkup, dëm rreth 5 mijë euro Nga një banesë në Shkup dje janë grabiturr një lap-top, 200 euro, ar i ndryshëm dhe stoli “Svarovski”, në vlerë të përgj
Stoli kontrabandë në Maqedoni, arrestohet bullgarja Autoritetet doganore të Maqedonisë kanë zbuluar dhe sekuestruar 1.500 stoli ari “Svarovski”, të cilët do të hynin në ven